2011. november 24., csütörtök

Erősítő Gumiszalag Latex band "Nehéz" - Jelenlegi ára: 1 590 Ft


Erősítő Gumiszalag Latex Band
Nehéz
Kiválóan alkalmas erősítő tornagyakorlatokhoz, fitnessben, szabadidősportban, rehabilitációban.
A különböző erősségű szalagok lehetővé teszik, hogy bármely életkorban ill. edzettségi állapotban használható legyen.
Sokoldalúan alkalmazható
Könnyen kezelhető
Segítségével minden izomcsoport edzhető
150 cm hosszú.
Kiváló minőség!
Az ideális eszköz: zsebben is elfér, bárhová magaddal viheted, változtatható az ellenállása, és sérülésmentesen, bármilyen intenzitással lehet edzeni vele. A fitnesz-szalag megjelenése óta töretlen népszerűségnek örvend.
A rehabilitációs gyakorlatoktól a komoly erőedzésekig rengeteg módon használható, így tényleg univerzális darab. A fitnesz-szalag ideális otthoni edzőtárs és nagyon könnyű megtanulni a használatát. Alkalmas arra is, hogy olyan kisebb izomcsoportokat dolgoztassunk meg vele, amit a hagyományos súlyzós edzésekkel nehézkes, vagy sérülésveszélyes volna.
Gyakorlatok gumiszalaggal
Az alábbi gyakorlatok csak példák arra, hogyan edzhetjük a nagyobb izomcsoportokat. A gumiszalag variálhatósága kimeríthetetlen, egészen speciális edzésekhez is használható. A gyakorlatokat általában 15 ismétléssel, 2-3 sorozatban célszerű végezni. Először melegíts be 5-10 percnyi könnyű aerob tevékenységgel (kocogás, ugrálás, lépcsőzés), majd nyújtsd meg az izmaidat, mielőtt nekiállsz szalagozni. A szalagot általában a kézfejedre kell tekerni, hogy kiindulóhelyzetben kifeszüljön – ez függ a szalag hosszától és a magasságodtól is.
Guggolás
Lépj a szalag közepére vállszélességű terpeszben, a szalag végeit húzd fel vállmagasságba, behajlított könyökkel. Ereszkedj le guggolásba, és miközben a szalagot a válladnál tartod, állj fel.
Lábtolás
Tedd a szalag közepét a jobb talpad alá, és a szalag két végét összefogva tartsd a törzsed mellett a jobb kezedben. A bal kezeddel támaszkodj meg egy szék támlájában. Hajlítsd be hátrafelé a jobb lábad (emeld fel a sarkad), emeld meg a szalagot, és ebben a helyzetben nyújts a lábad lefelé (a szalaggal a talpad alatt), majd emeld vissza. Mindkét lábbal végezd el a sorozatokat.
Evezés
Lépj egyik lábbal a szalag közepére, a másikkal pedig egy lépéssel hátrébb. Dőlj előre egyenes háttal derékszögben, a szalag végeit tekerd a kézfejedre. Húzd fel a szalagot mindkét kezeddel a derekadhoz, közben figyelj arra, hogy a könyököd ne menjen ki oldalra. Közelítsd a lapockáidat és nyomd össze a két könyököd, majd engedd vissza a szalagot kiindulóhelyzetbe. Váltott lábbal ismételd.
Melltolás
Feküdj a hátadra a szalaggal alattad, a két végét tekerd a kézfejedre. A könyököd legyen behajlítva, tenyerek felfelé néznek. Nyújtsd a karjaid a plafon felé, fent érjenek össze a kézfejek, majd engedd vissza.
Favágás
Kösd a szalagot az egyik lábfejedre, és fogd meg a másik végét két kézzel (rátekerheted az egyik kezedre). Húzd a szalagot fel és oldalra, mintha fát vágnál, közben fordítsd a törzsed is oldalra. Mindkét lábbal, váltott irányban ismételd.
Tricepsz nyújtás
Fogd meg a szalag végeit, és tedd a hátad mögé. Az egyik kezed legyen leengedve a combod mellett, a másikat emeld magastartásba. A felfelé nyújtott kezed könyökét hajlíts be úgy, hogy a kezed a fejed mögé érkezik, a felkarod pedig egyenes marad. Lassan nyújtsd ki a karod, majd engedd vissza a fejed mögé.
Oldalsó emelés
Lépj a szalag közepére vállszélességű terpeszben, laza térdekkel. Fogd meg a szalag két végét leengedett karokkal, egymás felé néző tenyerekkel. Emeld oldalra a karjaidat vállmagasságba, tartsd őket laza könyökkel szinte nyújtva. Engedd vissza kiindulóhelyzetbe.
Bicepsz feszítés
Állj vállszélességű terpeszbe, az egyik lábaddal lépj kicsit hátrébb, az első lábad alatt legyen a szalag. Tekerd a szalag végét a kézfejedre, engedd le a karjaid a tested mellé, a tenyerek nézzenek felfelé. Most hajlítsd be mindkét karod a tested előtt, körülbelül vállmagasságig, a könyökök és a felkar ne mozduljanak, majd engedd vissza a szalagot.
Kérem tekintse meg termékeinket:
soldiertom1 - vaterabolt termékei
Tisztelt Érdeklődő!
KIZÁRÓLAG CSAK A TERMÉKLAPON OLVASHATÓ SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK ELFOGADÁSA ESETÉN LICITÁLJON A TERMÉKRE!
Szállítási idő kb. 2-5 munkanap!
Amennyiben sürgős a termék a licitálás előtt kérdezzen a várható szállítási időpontról!
Ideiglenes készlethiány előfordulhat!
Átvételi módok:
SZEMÉLYES ÁTVÉTEL:
A 14. kerületben lévő üzletünkben lehetséges.
FUTÁRSZOLGÁLATTAL:
Termékeinket az MPL Futárszolgálat szállítja házhoz.
A termék értékbiztosított küldeményként kényelmes háztól-házig küldéssel érkezik.
Az ár minden terméknél a csomag súlyától és értékéről függetlenül kerül felszámításra
Díjak:   Banki átutalás esetén 890 Ft
Utánvéttel:   1. 390 Ft ( a Futárnak fizetendő a küldemény és a futárköltség)
Kedvezmény: 15. 000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes futárszolgálat!


Jelenlegi ára: 1 590 Ft

Az aukció vége: 2011-11-29 06:18
. Erősítő Gumiszalag Latex band "Nehéz" - Jelenlegi ára: 1 590 Ft

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Fontos