2011. április 22., péntek

Marks & S moletti kék nadrág UK22 Batakatának - Jelenlegi ára: 4 200 Ft


Eredeti Marks & Spenser márkás laza vászon nadrág, szuper zsebekkel, igényes kidolgozással (belül virágos díszítés, zsebeknél szép varrások, gombok, szegecsek. Nagyon szép sötétkék navy kék szín, nem fakó vagy kopott 1-2 alkalommal viselt, újszerű állapotban. Eredeti színe az első képen látszik a legjobban. Széles övbújtatókkal, roll up szármegoldással (tehát az alja felgombolható így térd alá érő halásznadrágként is hordható). Kitűnő tavaszi nyári lezser viselet. Zipzáros és patentos, derekán húzókával még állíthatod. Még az eredeti pót gomb is benne van.
Extra molett naci én direkt nagyobbat vettem, hogy laza legyen, de túl nagy sajnos. 48-50-52-es méret (én 44-46-os méretet hordok és lecsúszik rólam)
UK 20 22 XXL de még 3XL-re is ajánlom. Kellemes vékony vászon anyaga van, pamut de jó tartású, enged még pár centit a fenti adatok alaphelyzetben lettek mérve.
combszélesség: 36 cm (x2) egyenes bő szárú (de nem trapézos! )
Alkalmi vétel, ha a méreted, ne hagyd ki ennyiért, garantáltan a kedvenc nyári nadrágod lesz évekig. A fix ár is csak 1/3-a a bolti árnak.
Minden kérdésre, ajánlatra szívesen válaszolok.



Jelenlegi ára: 4 200 Ft

Az aukció vége: 2011-04-23 14:25
. Marks & S moletti kék nadrág UK22 Batakatának - Jelenlegi ára: 4 200 Ft

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Fontos